Čeda ministar, a Čume pomoćnik

Izvor: Mondo, 10.Avg.2016, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čeda ministar, a Čume pomoćnik"

Šef poslaničke grupe SRS Vojislav Šešelj poručio danas lideru LDP Čedomiru Jovanoviću da je trebalo da mu se obrati kako bi kod Aleksandra Vučića urgirao da ga pozove u Vladu Srbije.

Foto: Anadolija/Samir Jordamović

Šešelj se uključio u polemiku mandatara i lidera LDP-a, navodeći da "nije imao pojma da Čeda Jovanović toliko želi da iđe u vladu i da bude ministar". >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Komentarišući izjavu Jovanovića da je bio na komemorativnom skupu u Busijama povodom 21. godišnjice Oluje, Šešelj je rekao da nije bio na komemoraciji u Busijama, a da je to bila prilika da se sretne sa Jovanovićem i da ga on zamoli da urgira kod Vučića da ga uzme u vladu.

"Da mi je to Čeda rekao, ja bih zaista potražio Vučića, našao bih ga nekako i zamolio da uzme Čedu u vladu i da Čeda opet dovede Čumeta i da asfaltiraju celu Srbiju", rekao je Ssešelj.

Rekao je da bi u tom slučaju Jovanović bio ministar umesto Zorane Mihajlović, a Ljubiša Buha Čume pomoćnik ministra.

NOVA VLADA: Šta je sve obećao mandatar Vučić

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

ŠEŠELJ ISPROZIVAO ČEDU: Da si ti ministar, ČUME bi ti bio pomoćnik!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Avg.2016

Šef poslaničke grupe SRS Vojislav Šešelj poručio danas lideru LDP Čedomiru Jovanoviću da je trebalo da mu se obrati kako bi kod Aleksandra Vučića urgirao da ga pozove u Vladu Srbije...Šešelj se uključio u polemiku mandatara i lidera LDP-a, navodeći da "nije imao pojma da Čeda Jovanović...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.