Stojković: Trebalo je da osvojimo tri boda

Izvor: 011vodič.com, 20.Sep.2019, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković: Trebalo je da osvojimo tri boda

Golman Partizana Vladimir Stojković rekao je da je njegova ekipa trebalo da pobedi AZ, ali da nema mnogo vremena da žali.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i na Jutjub kanalu.
Trebalo je da osvojimo tri boda, ali to je fudbal. Ispustili smo pobedu, ali glave gore. Ima još mnogo utakmica. Sada bi bilo dobro da pobedimo Astanu i ostanemo u trci za drugim mestom – rekao je Stojković.
Partizan je igrao 2:2 sa AZ Alkmarom u prvom kolu grupne faze Lige Evrope. Sledi “večiti derbi” sa Crvenom zvezdom u srpskom prvenstvu.
Najveća utakmica u srpskom fudbalu. Treba dobro da se odmorimo – kazao je Stojković.
Nezadovoljan posle utakmice sa AZ Alkmarom bio je i Saša Zdjelar.
– Izgubili smo tri boda, promašili mnogo šansi i primali smo golove kakve ne bismo smeli da primamo. Previše prilika nismo iskoristili – rekao je Zdjelar.
On je istakao da će fudbaleri Partizana dati sve od sebe da izvuku pozitivan rezultat protiv Crvene zvezde. “Večiti derbi” igraće se u nedelju od 18 časova na stadionu Partizana.


The post Stojković: Trebalo je da osvojimo tri boda appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojković: Ostaje žal za pobedom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2019

Golman Partizana Vladimir Stojković rekao je da nije očekivao da ekipa ispusti dva boda protiv AZ Alkmara..."Prva utakmica i delovalo je da kontrolišemo posle crvenog kartona i da smo mogli do tri boda. Fudbal je to. Iz jedne kontre, kada nismo očekivali, ispustili smo dva boda, ali ovo je Evropa,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.