Stojković: Odreći ću se srpskog pasoša

Izvor: RTS, 23.Sep.2018, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković: Odreći ću se srpskog pasoša

Golman Partizana Vladimir Stojković, revolitan remijem sa Crvenom zvezdom u 158. "večitom" derbiju (1:1), izjavio je da ga je zbog sudija sramota što je građanin Srbije.
Partizan je vodio golom Gomeša, a Zvezda je u finišu do boda došla >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pogotkom Boaćija i to na naknadnu odluku sudija, jer su smatrale da je lopta prešla liniju i da je Stojković zakasnio sa odbranom.

"Prvi put u životu me sramota što sam Srbin, odreći ću se sutra srpskog pasoša", rekao je Stojković za Arenu sport posle utakmice.
Stojković smatra da pomoć i sudija, iza gola, nije mogao najbolje da proceni.
"Sudija nije mogao da vidi loptu od mene. Svaka čast igračima Zvezde na borbenosti, ali ovo što sam video... Prvi put me je sramota što sam član ove države", zaključio je bivši golman Crvene zvezde, nakon meča.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojković besan posle derbija: Odreći ću se srpskog pasoša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2018

Golman Partizana i srpske reprezentacije Vladimir Stojković, revoltiran remijem sa Crvenom zvezdom (1:1), izjavio je da ga je zbog sudija sramota što je građanin Srbije...Partizan je vodio golom Gomeša, a Zvezda je u finišu do boda došla pogotkom Boaćija i to na naknadnu odluku sudija, jer su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Još od Vladimira Stojkovića: Viša sila, Zvezda mora da bude šampion! Sudija počeo da viče pre šuta...

Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2018

Vladimir Stojković je planuo posle derbija i u izjavi za TV Arena Sport otišao toliko daleko da je najavio odricanje od srpskog državljanstva. Nikako Partizanov golman nije mogao da se pomiri sa kontroverznim golom Boaćija. Ni kada se glava malo ohladila posle meča, u miks zoni, Stojković nije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Stojković: Sramota me je što sam Srbin, vraćam pasoš ove zemlje

Izvor: Večernje novosti, 23.Sep.2018

Golman Partizana Vladimir Stojković, revolitan remijem sa Crvenom zvezdom (1:1), izjavio je da ga je zbog sudija sramota što je građanin Srbije Golman Partizana Vladimir Stojković, revolitan remijem sa Crvenom zvezdom (1:1), izjavio je da ga je zbog sudija sramota što je građanin...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.