MILOŠEVIĆ PRED RFS: Imam pretpostavku kako će igrati, najviše strahujem od OVOGA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2020, 13:01

MILOŠEVIĆ PRED RFS: Imam pretpostavku kako će igrati, najviše strahujem od OVOGA!

Vladimir Stojković debituje u novoj sezoni.

Partizan je spreman za evropske izazove. "Parni valjak" u četvrtak uveče započinje svoj pohod ka grupnoj fazi Lige Evrope, a prvi rival biće RFS iz Letonije.Trener crno-belih Savo Milošević pričao je o kvalitetima protivnika, o stvarima koje njegova ekipa mora da ostvari da bi prošla u drugo kolo kvalifikacija, ali i o tome ko će biti na terenu stadiona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Humskoj u četvrtak od 21.00.

- Svi igrači su spremni osim Lazara Markovića, za koga znate da neće biti u opciji. To je najbitnije, da su svi tu, i kovid test smo imali i tu nije bilo problema. Spremno dočekujemo meč. Protivnik je nepoznat našoj javnosti, ali to je tim koji može da nam napravi problem ako ne budemo potpuno koncentrisani od početka do kraja meča. Imaju dosta stranaca i imaju kapacitet da se pokažu - počeo je Savo Milošević na konferenciji za medije pred sutrašnji meč.

O protivniku iz Letonije, odgovara da je pretpostavka da će RFS igrati na kontra napade.

- Naša je pretpostavka da će igrati na kontranapade. Verujem da će mi kroz posed lopte naterati da se povuku. Ključ je da mi uradimo stvari koje mi moramo da uradimo, da uvedemo meč u naš ritam, koji nama odgovara. Dobro je da igramo na našem terenu, gde se naša ekipa evidentno oseća komotno. Moramo da iskoristimo tu prednost maksimalno - dodao je šef stručnog štaba crno-belih.

Iako isprva nije želeo da otkriva ništa vezano za sutrašnji sastav tima, Milošević je bio dobro raspoložen pa je ipak jednu bitnu stvar saopštio.

- Ne razumem opsesiju javnosti oko tima, naravno da neću otkrivati tim koji će igrati tim, mada u 99% situacija naši mediji znaju ko će igrati pred naše mečeve. Najavio sam da će biti promena i normalno je da bude s obzirom na tri teške utakmice. Ostaće im nepoznanica ko će biti na golu, do sutra... U stvari, evo da ustupim jednu stvar novinarima - Stojković će biti na golu. Da jednom učinim uslugu novinarima - sa osmehom priča Milošević.

Trener crno-belih je otkrio i da je Sejduba Suma prethodnih dana trenirao i da je u kombinaciji za tim. Pričao je i o kvalitetima RFS-a, ali i svojim strahovima pred "skraćene" kvalifikacije u kojima se ne igraju dvomeči.

- Najopasniji su na prekidima. To je ekipa koja ima šest-sedam momaka preko 190 centimetara visine. Imaju ozbiljno iskustvo s obzirom da su letonski tim, šarenolika je ekipa, sa dosta internacionalaca. Najviše strahujem od činjenice da igram samo jednu utakmicu. Ti mečevi nose psihološki pritisak i to je prednost za slabijeg rivala. To može da nam bude prednost ako u nekom narednom kolu naiđemo na nekog teškog rivala pa da ih iznenadimo. Imamo samo tih 90 minuta i sve će stati u njih sutra - jasan je Milošević.

On se osvrnuo i na činjenicu da sutra u Humskoj neće biti 15-20 hiljada navijača, već prazne tribine.

- To je nešto sa čime se suočavamo, ceo fudbalski svet. Naravno da je drugačiji ambijent, ali prosto, moramo da imamo fokus na utakmicu, a ne na ono oko terena. Najveće evropske ekipe su završile Ligu šampiona i utakmice su bile fenomenalne bez obzira što nije bilo publike -zaključio je Savo Milošević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska kik-bokserka Staša Veić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.