Krstajić: Stojković nije otpisan...

Izvor: N1 televizija, 06.Sep.2018, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić: Stojković nije otpisan...

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić je iz Viljnusa poručio da dugogodišnji prvi golman orlova Vladimir Stojković nije otpisan iz nacionalnog tima.

Partizanov čuvar mreže i po opštoj oceni najbolji igrač Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji nije dobio poziv za prva dva meča u Ligi nacija.

"Stojković nije otpisan, ali se pojavila mogućnost da kroz Ligu nacija pružimo šansu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << drugima. Na Stojkovića i dalje računamo za neke bitnije utakmice," izjavio je Krstajić.

Selektor Srbije u ovoj reprezentativnoj akciji računa na Marka Dmitrovića, Predraga Rajkovića i Nikolu Vasiljevića, koji je pozvan nakon što je bilo jasno da Aleksandar Jovanović zbog povrede ne može da bude sa Orlovima.

Krstajic o golmanu:

"Stojkovic nije otpisan, ali se pojavila mogucnost da kroz Ligu nacija pruzimo sansu drugima. Na Stojkovica i dalje racunamo za neke bitnije utakmice" pic.twitter.com/fmQGyJ0rAl

Srbija se u petak u 20:45 sati u Viljnusu sastaje sa Litvanijom, dok u ponedeljak na stadionu Partizana dočekuje Rumuniju. Obe utakmice ćete moći da pratite na SK1.

Izvor: You Tube Sport Klub

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Krstajić neće o Milivojeviću, Stojković nije otpisan

Izvor: N1 televizija, 06.Sep.2018

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić je iz Viljnusa poručio da dugogodišnji prvi golman orlova Vladimir Stojković nije otpisan iz nacionalnog tima...Partizanov čuvar mreže i po opštoj oceni najbolji igrač Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji nije dobio poziv za prva dva meča u Ligi...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.