Đuričić: Moje reči su izmišljene!

Izvor: B92, 17.Okt.2010, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đuričić: "Moje reči su izmišljene!"

Golman portugalske Leirije i Srbije Anđelko Đuričić izjavio je da nije ništa loše rekao o Srbiji za tamošnje medije već da su novinari izmišljali rečenice.

"Maisfutebol" je preneo izjavu Đuričića da su huligani, koji su napali autobus 'orlova', želeli da ubiju njegovog kolegu Vladimira Stojkovića.

"Osećam se grozno! Moje reči su izmišljene zarad dizanja publiciteta i tiraža pojedinih novina, a to je još i prevedeno u našoj štampi", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Đuričić.

"Po dolasku iz Đenove ovdašnjim novinarima sam u kratkim crtama rekao šta se dogodilo u autobusu i prilikom prekida meča s Italijom. Međutim, u novinama je objavljeno više od pola rečenica koje nisam izgovorio niti bih to ikada uradio. Pa zar mislite da bih pljuvao sopstvenu zemlju i narod? E, pa ne bih. Volim svoju zemlju i osećam se sigurno u Srbiji, stoga tvrdim da je besmislica ovo što su Portugalci napisali kako se ne osećam bezbedno u otadžbini”

.

Đuričić je, navodno, rekao Portugalcima kako su Srbi lud narod i da huligani ne dozvoljavaju da država uđe u Evropsku uniju.

"Mi možda jesmo lud narod, ali u pozitivnom smislu. Međutim, to nikad ne bih rekao Portugalcima. A, što se tiče izjave o huliganima i Evropskoj uniji, reći ću samo da politika i ja nemamo nikakvih dodirnih tačaka. Svako ko me iole poznaje zna da to nije moj stil izražavanja niti sfera interesovanja. Pazi, molim te, ja pričao o integracijama!? Sve same gluposti”, kaže golman portugalske Leirije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.