Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Jan.2013, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žerar Depardje postao ruski državljanin

Ruski predsjednik Vladimir Putin dodijelio je danas rusko državljanstvo francuskom glumcu Žeraru Depardjeu, koji je nedavno zaprijetio da će se odreći francuskog pasoša zbog povećanja poreza za najbogatije Francuze. "Vladimir Putin je potpisao dekret kojim se Francuzu Žeraru Depardjeu dodjeljuje rusko državljanstvo", navodi se u saopštenju Kremlja, prenosi Beta. Depardje (63), jedan od najbolje plaćenih francuskih glumaca, odnedavno živi u Nešinu, belgijskom mjestu nedaleko do granice sa Francuskom kako bi izbjegao plaćanje poreza u svojoj zemlji. Francuski glumac pomenuo je tri zemlje u kojima bi mogao da dobije državljanstvo Belgiju, u kojoj, kako je naveo, ima kuću, Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/showbizz/zerar-depardje-postao-ruski-drzavljanin.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin pridobio i Obeliksa: Žerar Depardje postao ruski državljanin

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jan.2013

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin dodijelio je danas rusko državljanstvo francuskom glumcu Žeraru Depardjeu, koji je nedavno zaprijetio da će se odreći francuskog pasoša zbog povećanja poreza za najbogatije Francuze.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.