Zeman: Zapad će uskoro ukinuti sankcije Rusiji

Izvor: Večernje novosti, 09.Maj.2015, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zeman: Zapad će uskoro ukinuti sankcije Rusiji

Češki predsednik Miloš Zeman izrazio je danas uverenje da će Zapad uskoro ukinuti sankcije Rusiji. "Sankcije su kratkoročne", kazao je Zeman u razgovoru sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Tom prilikom je podsetio da je on javno istupao protiv njihovog uvođenja, na šta je Putin odgovorio "Znamo," prenosi Tass. Putin je rekao da je Rusija potpuno spremna da obnovi veze sa Evropom, a posebno sa Češkom. "Mi smo, nažalost, imali pad trgovinske razmene, koji je povezan sa poznatim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << događajima, kao i recipročna ograničenja u privredi. Svako je bio na gubitku zbog toga i ništa u tome nije dobro", kazao je Putin, dodajući da razume da je tome kraj i da su evropske zemlje spremne da u potpunosti obnove veze sa Rusijom.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zeman: Zapad će uskoro ukinuti sankcije Rusiji

Izvor: Blic, 10.Maj.2015, 00:27

Češki predsednik Miloš Zeman izrazio je uverenje da će Zapad uskoro ukinuti sankcije Rusiji..."Sankcije su kratkoročne", kazao je Zeman u jučerašnjem razgovoru sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom...Tom prilikom je podsetio da je on javno istupao protiv njihovog uvođenja, na šta je Putin...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.