Vučić zahvalio Putinu na gostoprimstvu

Izvor: RTS, 28.Dec.2017, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić zahvalio Putinu na gostoprimstvu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu na gostoprimstvu koje je pruženo srpskoj delegaciji prilikom posete Moskvi.
"Zahvalni smo predsedniku Putinu i Ruskoj Federaciji na izuzetnom gostoprimstvu koje je pruženo našoj delegaciji prilikom posete Moskvi", naveo je Vučić na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << href="https://www.vesti.rs/Tviter/" class="contenturl">Tviteru.

Juče je ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin uručio Vučiću novogodišnje i božićno pismo-čestitku Vladimira Putina u kome je ruski predsednik istakao da računa na dalje unapređenje bilateralne saradnje u interesu regionalne stabilnosti.
"Tokom odlazeće godine, rusko-srpski odnosi su nastavili da se dinamično razvijaju. To je u punoj meri potvrdio i naš skorašnji sastanak u Moskvi. Računam na nastavak zajedničkog rada sa Vama na unapređenju bilateralne saradnje u svim oblastima na dobrobit bratskih naroda naših zemalja, u interesu jačanja regionalne stabilnosti i bezbednosti", naveo je Putin u pismu. 
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić preko Tvitera zahvalio Putinu na gostoprimstvu

Izvor: B92, 28.Dec.2017

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i Ruskoj Federaciji na gostoprimstvu tokom nedavne zvanične posete Moskvi..."Zahvalni smo predsedniku Putinu i Ruskoj Federaciji na izuzetnom gostoprimstvu koje je pruženo našoj delegaciji prilikom posete...

Nastavak na B92...

Srdačna Putinova čestitka za Aleksandra Vučića

Izvor: Mondo, 28.Dec.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i Ruskoj Federaciji na gostoprimstvu tokom nedavne zvanične posete Moskvi, a ruski predsednik Vučiću je posalo čestitku...Foto: TANJUG / SLUZBA PREDSEDNIKA ZA INFORMISANJE.."Zahvalni smo predsedniku Putinu...

Nastavak na Mondo...

Vučić zahvalio Putinu na gostoprimstvu

Izvor: Večernje novosti, 28.Dec.2017

Predsednik Srbije putem Tvitera zahvalio predsedniku Rusije na ukazanom gostoprimstvu tokom prilikom posete Moskvi Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i Ruskoj Federaciji na gostoprimstvu tokom nedavne zvanične posete Moskvi....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.