Vučić doputovao u Soči, sutra sastanak sa Putinom

Izvor: RTS, 03.Dec.2019, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić doputovao u Soči, sutra sastanak sa Putinom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u Soči, gde će se u sredu sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.
Aleksandar Vučić će sa šefom ruske države sutra razgovarati u rezidenciji "Bočarov ručej", što će biti njihov 17 susret, treći za godinu dana.

Dvojica predsednika će, prema Tanjugovim infiormacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << najpre imati sastanak u četiri oka, a potom će razgovore nastaviti sa delegacijama na radnom ručku, koji Putin priređuje u čast predsednika Srbije.
Po završetku sastanka, predviđene su izjave Putina i Vučića.
Glave teme, prema očekivanjima, biće bilateralna saradnja dve zemlje, aktuelna situacija na Kosovu i Metohiji i put ka rešenju tog pitanja, a kako Vučićeva poseta dolazi nedugo posle otkrivanja afere "ruski špijun", to će, sigurno je, biti jedna od tema razgovora dvojice predsednika.
U centru Sočija, u susret sastanku dvojice predsednika postavljen je veliki video bim, kao poklon pripadnika srpske dijaspore, a u Vučićevu čast, u kojem se, uz konstataciju "Braća zauvek", smenjuju zastave Srbije i Rusije, kao i fotografije Vučića i Putina.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić za RTS iz Sočija: Čuvamo bratske i prijateljske odnose sa Rusijom

Izvor: RTS, 03.Dec.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u Soči, gde će se u sredu sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Navodi da ga očekuje izuzetno važan sastanak tokom kojeg će se razgovarati o Kosovu i Metohiji, regionu, bilateralnoj saradnji. ...

Nastavak na RTS...

Vučić sa Putinom danas u Sočiju, političke i ekonomske teme na stolu

Izvor: RTS, 04.Dec.2019, 10:02

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u Sočiju sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom. Predviđeno je da sastanak dvojice predsednika u rezidenciji "Bočarov ručej" počne pre 12 časova. Biće to njihov 17. susret na kome će razgovarati o Kosovu i Metohiji, regionu...

Nastavak na RTS...

Putin i Vučić u Sočiju razmijenili poklone

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Dec.2019

SOČI - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i predsjednik Rusije Vladimir Putin uručili su jedan drugom poklone poslije današnjeg sastanka u rezidenciji ''Bočarov ručej'' u Sočiju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.