Ušakov: Glavna tema sastanka Putina i Vučića - kosovski problem

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ušakov: Glavna tema sastanka Putina i Vučića - kosovski problem

"Predsednik Rusije Vladimir Putin sastaće se tokom posete Kini 26. aprila s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a dvojica lidera će razgovarati o bilateralnim odnosima i rešavanju kosovske problematike", saopštio je novinarima pomoćnik ruskog predsednika Jurij Ušakov.

- Kao što se sećate, 17. januara je naš predsednik bio u zvaničnoj poseti Srbiji, a sastanak u Pekingu je nastavak kontakata. Razgovaraće se ne samo o bilateralnim pitanjima, nego i o tematici rešavanja kosovske krize, imajući u vidu napetosti oko te teme - rekao je Ušakov.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

PUTIN I VUČIĆ SPREMAJU KONTRAOFANZIVU! U Pekingu dogovor o STRATEGIJI ZA ODBRANU Kosova, NEMA POPUŠTANJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2019

Predsednik Rusije Vladimir Putin sastaće se tokom posete Kini 26. aprila s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a dvojica lidera će razgovarati o bilateralnim odnosima i rešavanju kosovske problematike, saopštio je novinarima pomoćnik ruskog predsednika Jurij Ušakov...- Kao što se sećate,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.