TRILATERALNI SASTANAK: Putin, Erdogan i Rohani 14. februara u Sočiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2019, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRILATERALNI SASTANAK: Putin, Erdogan i Rohani 14. februara u Sočiju

Ruski predsednik Vladimir Putin sastaće se 14. februara u Sočiju sa liderima Turske i Irana Redžepom Tajipom Erdoganom i Hasanom Rohanijem, javili su danas ruski mediji

Ruska novinska agencija RIA Novosti podseća da je Putin prošlog meseca najavio da će organizovati sličan susret radi razgovora o situaciji u Siriji.

Šef turske diplomatije Mevlut Čavušoglu izjavio je nedavno da će 14. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << februara u Sočiju biti održan samit Rusije, Turske i Irana.

Turski mediji navode da će trojica lidera razgovarati o situaciji u zoni deeskalacije u provinciji Idlib i povlačenju američkih snaga iz Sirije.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.