Susret Putina i Trampa 11. novembra

Izvor: Vostok.rs, 23.Okt.2018, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Susret Putina i Trampa 11. novembra

Predsednik Rusije Vladimir Putin će se tokom posete Parizu sastati sa američkim kolegom Donaldom Trampom, saopštio je pomoćnik ruskog predsednika Jurij Ušakov.
„Tokom konsultacija (savetnika predsednika SAD za nacionalnu bezbednost Džona) Boltona sa predstavnicima našeg spoljnopolitičkog i vojno-političkog tima postignut je preliminarni dogovor o mogućim kontaktima dva predsednika u Parizu na događajima povodom 100. godišnjice od završetka Prvog svetskog rata. Taj dogovor je naš predsednik potvrdio tokom svog razgovora sa Boltonom“, rekao je Ušakov novinarima.



 
Prema njegovim rečima, planirano je da nakon svečanosti u Parizu „predsednici imaju bilateralni sastanak“. Pomoćnik ruskog predsednika je naglasio da je susret planiran za 11. novembar.
Ušakov je kazao da dužina trajanja sastanka zavisi od samih predsednika.
Sastanak će biti ozbiljno pripremljen, saopštio je Ušakov.
On je dodao da Moskva očekuje da u slučaju posete sekretara Saveta bezbednosti Rusije Nikolaja Patruševa Vašingtonu on bude tamo primljen na visokom nivou.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potvrđen sastanak Putina i Trampa 11. novembra

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Okt.2018

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin sastaće se sa američkim predsjednikom Donaldom Trampom 11. novembra u Parizu, potvrdio je pomoćnik ruskog predsjednika Jurij Ušakov.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.