Sastanak Putina i Trampa krajem maja?

Izvor: Vesti-online.com, 27.Apr.2017, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak Putina i Trampa krajem maja?

Predsednik Rusije Vladimir Putin i američki lider Donald Tramp mogu se sastati pre početka julskog samita G20.

Naime, u toku su razgovori između Moskve i Vašingtona o organizaciji pregovora krajem maja u jednoj od evropskih država, piše "Komersant", pozivajući se na neimenovane izvore u državnim strukturama dveju zemalja.

Portparol ruskog lidera Dmitrij Peskov je saopštio da zasad nema informacija da se priprema ovaj sastanak.

- Zasad >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nema ništa od toga - rekao je Peskov.

Sledeći samit G20, kako se očekuje, biće prvi veliki međunarodni događaj na kome će učestvovati oba predsednika. U vezi s tim, Peskov je ranije izjavio da će sastanak Putina i Trampa biti održan upravo na tom samitu.

U martu je šef slovenačke diplomatije Karl Erjavec izjavio da njegova zemlja želi da organizuje sastanak predsednika Rusije i SAD Vladimira Putina i Donalda Trampa.

Upravo u Sloveniji se rodila supruga aktuelnog predsednika SAD Melanija Tramp. Ruski predsednik je izjavio da je Slovenija najbolje mesto za njegov sastanak sa novim američkim predsednikom.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.