Rusija i Bugarska postigle dogovor o Južnom toku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija i Bugarska postigle dogovor o Južnom toku

MOSKVA - Rusija i Bugarska postigle su saglasnost o izgradnji gasovoda Južni tok, izjavio je danas ruski premijer Vladimir Putin.

Bugarski premijer Sergej Stanišev izrazio je očekivanje da će sporazum biti potpisan sredinom maja, prenosi Makfaks.

Južni tok trebalo bi da transportuje gas iz Rusije i centralne Azije, potom kroz države Balkana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do Evrope.

Premijeri Rusije i Bugarske Vladimir Putin i Sergej Stanišev najavili su ranije u Moskvi da će Rusija i Bugarska potpisati sporazum o izgradnji gasovoda Južni tok.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sporazum Rusije i Bugarske o Južnom toku za dvije sedmice

Izvor: Capital.ba, 29.Apr.2009

MOSKVA, Rusija i Bugarska će u naredne dvije sedmice potpisati sporazum o izgradnji gasovoda Južni tok, izjavili su u Moskvi premijeri Rusije i Bugarske Vladimir Putin i Sergej Stanišev. Nakon razgovora sa Staniševim u Moskvi, Putin je novinarima kazao da će biti parafirani neki dokumenti o izgradnji...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.