Putinu je sutra rođendan, a evo šta će raditi

Izvor: BKTV News, 06.Okt.2017, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putinu je sutra rođendan, a evo šta će raditi

Sve najbolje!

Ruski predsednik Vladimir Putin će sutra na svoj rođendan, održati rutinski sastanak sa stalnim članovima Saveta bezbednosti i imati nekoliko telefonskih razgovora, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Putin obično slavi svoj rođendan sa porodicom i dragim osobama. Ponekad sa kolegama. Lista telefonskih razgovora koje će sutra obaviti je dugačka. Predsednik će primati i čestitke", rekao je Peskov i dodao da će on obavestiti >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << medije o kontaktima Putina i stranih lidera, prenosi Tas.

On je odbio da otkrije da li je na toj listi i ime američkog predsednika Donalda Trampa.

Vladimir Putin sutra puni 65 godina.

Ovo stvarno NIKO NIJE OČEKIVAO! Saudijski kralj došao u Rusiju, i čim je kročio usledio je NEVIĐENI ŠOK! (VIDEO)

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin Vučiću: Srpski narod će prevazići sve probleme

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2017, 02:43

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas je, u telefonskom razgovoru, čestitao jubilarni 65. rođendan predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu i poželeo mu dobro zdravlje, kao i politički uspeh, kako u rešavanju problema u svetu, tako i daljem unapređenju odnosa sa Republikom Srbijom...Predsednik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.