Putinov sat vredan skoro pola miliona evra (FOTO, VIDEO)

Izvor: S media, 09.Jun.2012, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putinov sat vredan skoro pola miliona evra (FOTO, VIDEO)

Opoziciona partija Solidarnost je izračunala da satovi koje novoizabrani ruski predsednik Vladimir Putin nosi na desnoj ruci vrede šest puta više od predsednikovih primanja u 2011.

Tačnije, vrede 22 miliona rubalja (oko 544.000 evra), dok je bivši premijer prijavio da ima godišnje prihode od 3,6 miliona rubalja (89.000 evra).

Kriv sam za Putinov dolazak na vlast, ali skloniću ga jednom zauvek!

Nikolić i Putin: Progresivna saradnja Srbije i Rusije >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << (FOTO, VIDEO)

Neobična molba: Putin zatražio od Nikolića da pozdravi Tadića!

List „Moskva tajms“ je objavio fotografije nekoliko skupocenih modela Putinovih satova, među kojima je i Patek Filip („Patek Philippe Perpetual Calendar“), vredan 48.000 dolara, kao i Lange i sinovi ( „A. Lange & Sohne tubrograph”), koji košta čak 400.000 evra.

Jedan od sarkastičnih komentara snimka „carevih“ satova jeste onaj koji je postavio bivši vicepremijer Boris Nemcov, koji kaže: „Nije jeo ni pio šest godina kako bi mogao da kupi ovu kolekciju.“

Ljubav prema skupim satovima

Hrvatski mediji svojevremeno su pisali da bivši premijer Hrvatske Ivo Sanader ima kolekciju satova vrednu 150.000 evra.

U novembru prošle godine mediji u regionu preneli su vest da predsednik DPS Milo Đukanović nosi platinasti sat, ručne izrade, švajcarske marke „Breguet Tourbillon“ koji košta 106.076 evra.

(Blic, Foto: Beta)
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.