Putin zagrlio Dačića, ostalima pružio ruku FOTO

Izvor: B92, 17.Jan.2019, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin zagrlio Dačića, ostalima pružio ruku FOTO

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin doputovao je u Beograd u jednodnevnu posetu, a srpski politički vrh dočekao ga je na aerodromu.

Po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla", ruski predsednik rukovao se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, premijerkom Srbije Anom Brnabić i prisutnim ministrima, dok je samo šefa srpske diplomatije Ivicu Dačića srdačno zagrlio.

Predsednik Srbije Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vučić potom je priredio za predsednika Rusije Vladimira Putina svečani doček ispred Palate Srbija. Vučić i Putin su se zatim uputili na sastanak u užem formatu.

Oni će prvo razgovarati tet-a-tet, a potom će im se pridružiti i nekoliko ministara. Nakon toga biće održan sastanak delegacija dve zemlje i potpisan čitav niz dokumenata.

Sve detalje posete Vladimira Putina Srbiji pratite u našem blogu uživo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.