Putin za što dužu zabranu uvoza hrane sa Zapada

Izvor: Radio 021, 22.Nov.2016, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin za što dužu zabranu uvoza hrane sa Zapada

Rusija će osigurati da njena zabrana uvoza pojedinih prehrambenih proizvoda sa Zapada potraje koliko god je moguće, izjavio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin.

Priznajući da bi njegova izjava mogla biti protumačena kao "potpuno neočekivana" kod pojedinih ljudi, Putin je rekao da je ovaj embargo i u "najboljem interesu potrošača pošto im postaje dostupan veći broj kvalitetnih proizvoda po nižim cenama".

"Moramo stvoriti održive uslove", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Putin, dodajući da su kontramere Rusije namenjene i zaštiti domaćeg tržišta.

Rusija je zabranila uvoz pojedinih svežih namirnica iz zemalja koje su uvele sankcije Moskvi 2014. godine zbog ukrajinske krize.

Autor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.