Izvor: RuskaRec.ru, 13.Jun.2017, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin se požalio da nema vremena za unuke

Predsednik Rusije Vladimir Putin je u intervjuu reditelju Oliveru Stounu govorio o svojoj porodici, između ostalog, o odnosu sa ćerkama i zetovima.
U filmu-intervjuu Vladimir Putin je priznao da mnogo voli svoje unuke, ali na pitanje da li često uspeva da odvoji vreme za njih, odgovorio je „nažalost, veoma retko”, prenosi „Vzglяd”.  
Putin odgovorio kako bi postupio da mora na tuširanje sa homoseksualcem
Nastavljajući da govori o svojoj porodici, >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << ruski predsednik je istakao da je izuzetno ponosan na svoje ćerke, koje su, kako je istakao, daleko od politike i krupnog biznisa. „One se bave naukom, obrazovanjem”, rekao je Putin.
On uglavnom diskutuje sa zetovima, pri čemu se mišljenja tokom razgovora „nekad razlikuju”. Predsednikove ćerke takođe učestvuju u tim razgovorima. „Mi se ne svađamo, nego pre diskutujemo”, rekao je ruski lider.
Juče je kanal Showtime prikazao prvi deo filma „Intervju s Putinom” Olivera Stouna.  

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

RT: SAD podržavale Al-Kaidu i teroriste u Čečeniji - Putin

Izvor: Vostok.rs, 13.Jun.2017

. Izvor: Vostok, RT. . SAD su krivac za jačanje i širenje Al-Kaide, kao i njenog pokojnog "mozga" Osame bin Ladena, koji je bio ovlašćen za borbu protiv sovjetskih trupa u Avganistanu, rekao Vladimir Putin Oliveru Stounu.. . Putin je takođe rekao da postoje dokazi da je Cija podržavala teroriste...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.