Putin računa na dublju saradnju sa DSS-om

Izvor: Mondo, 04.Maj.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin računa na "dublju saradnju" sa DSS-om

Predsednik Rusije Vladimir Putin poručio je predsedniku Vlade Srbije Vojislavu Koštunici da može računati na čvrstu podršku Rusije u politici prema Kosovu i da očekuje produbljivanje saradnje stranaka kojima su na njih dvojica na čelu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Podrška Srbiji u politici prema Kosovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2008

BEOGRAD - Predsednik Rusije Vladimir Putin poručio je danas predsedniku srpske Vlade Vojislavu Koštunici da može računati na podršku i solidarnost u politici prema Kosovu i Metohiji, saopšteno je iz Vlade Srbije..."Stav Rusije prema Kosovu ostaje neporomenjen i smatramo da je jednostrano prigralšenje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Rusija podržava Srbiju u borbi za očuvanje Kosova

Izvor: Press, 04.Maj.2008

Predsednik Rusije Vladimir Putin ponovio je danas, u pismu upućenom premijeru Srbije Vojislavu Koštunici, da država na čijem je čelu nastavlja da pruža podršku naporima Srbije da u svom sastavu sačuva Kosovo i Metohiju i da stav o jednostrano proglašenoj nezavisnosti ostaje isti..

Nastavak na Press...

PUTIN PISAO KOŠTUNICI

Izvor: Press, 04.Maj.2008

Ruski predsednik Vladimir Putin u pismu poručio premijeru Srbije Vojislavu Koštunici da može da računa na njegovu solidarnost i podršku u borbi za Kosovo i Metohiju..

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.