Putin preplavio Ikeu u Zagrebu FOTO

Izvor: B92, 21.Mar.2022, 17:17

Putin "preplavio" Ikeu u Zagrebu FOTO

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije iz hrvatske Ikee, na kojima se vidi da je neko postavio fotografiju Vladimira Putina na svaki komad nameštaja.

Kako se navodi na društvenim mrežama, sumnja su fotografije potekle iz zagrebačke Ikee.

Opet tragedija u porodici Haline Hačins - nakon smrti ćerke, zaglavljeni u Kijevu

Kako se vidi iz fotografija, Putinovo lice "krasi" većinu noćnih ormarića koji su izloženi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u prodavnici, ali i duhovito viri iza plišanih životinja. Čak se osmehuje i sa polica sa knjigama.

Kako se dalje navodi, jedan od najpoznatijih švedskih brendova obustavio je rad svojih prodavnica u Rusiji nakon invazije na Ukrajinu, a od tada se suočavaju sa "akcijama" kojim se podsmeva njihova odluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruskinja tvrdi da je bila Putinova špijunka: "Imali smo treninge za intimne odnose" FOTO

Izvor: B92, 21.Mar.2022

Ruskinja Aliia Roza tvrdi da je bila špijunka Vladimira Putina. Navodi kako je pristupila vojnoj akademiji u Moskvi kad je napunila 18 godina, gde su je trenirali kao špijunku, pišu strani mediji..."Na vojnoj obuci sam naučila osnove borilačkih veština i rukovanje oružjem. Nakon toga radila sam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.