Izvor: S media, 28.Dec.2012, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin poručio Nikoliću: Ljubim vaš narod i vas

Predsednik Rusije Vladimir Putin i prvi čovek Srbije Tomislav Nikolić razgovarali su u petak telefonom o unapređenju saradnje dve države, kao i o mogućnosti da šef ruske države uskoro poseti Beograd, saznaju "Novosti".

Prema informacijama "Novosti", u nešto dužem razgovoru, dvojica lidera uputila su jedan drugom najlepše želje za nastupajuće božićne i novogodišnje praznike, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su razmotrili i mogućnosti unapređenja odnosa između dveju prijateljskih država.

Nikolić je, kako prenose izvori "Novosti", još jednom izrazio želju da predsednik najveće zemlje sveta dođe u Srbiju kada svečano budu otvoreni radovi na trasi gasovoda "Južni tok".

Obojica sagovornika složila su se i da bi i u narednim mesecima Beograd i Moskva trebalo da potpišu ugovor o strateškom partnerstvu, pošto je taj dokument maltene završen.

Na kraju razgovora, Putin se našem predsedniku obratio toplim rečima:

"Predsedniče, ljubim vaš narod i vas", pišu "Novosti".

(Novosti)

FOTO: Beta/AP Photo/RIA Novosti, Presidential Preš Service, Alexei Nikolsky
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Tomislav Nikolić

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić razgovarao s Putinom

Izvor: RTS, 28.Dec.2012

Predsednici Srbije i Rusije razgovarali telefonom o unapređenju saradnje i razmenili čestitke povodom nastupajućih praznika. ..Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je telefonom sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom o unapređenju saradnje dve države...Kako je navedeno na sajtu predsednika...

Nastavak na RTS...

Putin Nikoliću: Ljubim vaš narod

Izvor: Večernje novosti, 29.Dec.2012, 00:02

PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin i prvi čovek Srbije Tomislav Nikolić razgovarali su u petak telefonom o unapređenju saradnje dve države, kao i o mogućnosti da šef ruske države uskoro poseti Beograd - saznaju "Novosti".Prema našim informacijama, u nešto dužem razgovoru, dvojica lidera uputila...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.