Putin otvara Južni tok u Srbiji?

Izvor: Mondo, 11.Okt.2012, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin otvara Južni tok u Srbiji?

Premijer Ivica Dačić izrazio nadu da će ruski predsednik Vladimir Putin i premijer Dimitrij Medvedev prisustvovati otvaranju radova na "Južnom toku" u Srbiji.

Dačić je najavio da će u decembru u okolini Krasnodara prisustvovati početku izgradnje "Južnog toka", zajedno sa premijerima drugih država kroz koje taj gasovod prolazi, a da bi voleo da ruski predsednik i premijer dođu na početak radova >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Srbiji.

"Očekujemo posetu ruskog predsednika Vladimira Putina i premijera Dimitrija Medvedeva, ali ti datumi nisu vezani za "Južni tok". Voleli bismo da to tako bude, ali kad god došli, dobro došli, jer dolaze kao prijatelji", izjavio je Dačić za portal Pink onlajn.

On je rekao da je u Srbiji sve spremno za početak radova na "Južnom toku" i da se planira da oni simbolično budu otvoreni nakon što se to uradi u Rusiji.

Prema planu, "Južni tok" treba da bude završen do kraja 2015. godine.

(Fonet Foto Beta AP)
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Putin i Medvedev na otvaranju Južnog toka u Srbiji?

Izvor: Studio B, 11.Okt.2012

Premijer Ivica Dačić izrazio nadu da će ruski predsednik Vladimir Putin i premijer Dimitrij Medvedev prisustvovati otvaranju radova na "Južnom toku" u Srbiji. ..Dačić je najavio da će u decembru u okolini Krasnodara prisustvovati početku izgradnje "Južnog toka", zajedno sa premijerima drugih...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.