Putin emotivac: Sve što nam treba je LJUBAV!

Izvor: BKTV News, 08.Nov.2014, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin emotivac: Sve što nam treba je LJUBAV!

Ruski predsednik Vladimir Putin nije baš poznat po tome da daje emotivne izjave. Ali, tokom govora koji je držao na 15. kongresu Ruskog geografskog društva Putin je izjavio da veruje u moć ljubavi i da samo ona daje smisao životu.


U obraćanju prisutnima, Putin je rekao da se njegova čitava filozofija života bazira na ljubavi.
„Smisao našeg života i postojanja je ljubav. Mislim na ljubav prema porodici, ljubav prema sopstvenoj deci, ali i otadžbini. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Ovaj fenomen je prilično komplikovan, ali leži u srži našeg bića i određuje naše ponašanje“, rekao je Putin.
Ruski predsednik je takođe poručio geografskom udruženju da samo njihov timski rad može da ojača ljubav prema otadžbini.
„To nam je prioritet kom bismo svi morali da težimo i siguran sam da ćemo uspeti“, poručio je ruski predsednik.
Izvor: blic.rs
The post Putin emotivac: Sve što nam treba je LJUBAV! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Iz Rusije s ljubavlju

Izvor: OkRadio.rs, 08.Nov.2014

Tokom govora koji je držao na 15. kongresu Ruskog geografskog društva predsednik Rusije Vladimir Putin je izjavio da veruje u moć ljubavi i da samo ona daje smisao životu. U obraćanju prisutnima, Putin je rekao da se njegova čitava filozofija života bazira na ljubavi.   - Smisao našeg života...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.