Putin: Treba se boriti za mesto na svetskom tržištu

Izvor: Vostok.rs, 08.Maj.2018, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Treba se boriti za mesto na svetskom tržištu

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da se Rusija treba boriti za mesto na svetskom tržištu, iako je tamo ne čekaju.

"Nas neće čekati na međunarodnom tržištu, to je tačno. Ali to ne znači da treba da ga napustimo. Naprotiv, moramo da se borimo za njega. Promovišući svoje proizvode na međunarodnim tržištima, stavljamo ih da budu globalno konkurentna, što znači da podižemo nivo domaće proizvodnje", rekao je predsednik na plenarnoj sednici Državne Dume.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Putin protiv ograničavanja finansijske pomoći drugim zemljama

Izvor: Vostok.rs, 08.Maj.2018

Ruski predsednik Vladimir Putin govorio je protiv ograničavanja finansijske pomoći Ruske Federacije drugim zemljama.. . "Na kraju krajeva, glavni izvor našeg blagostanja i prosperiteta se ne nalazi u ograničavanju pomoći drugim zemljama, nego u pravom izboru ekonomske politike i, shodno tome,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.