Putin: Ruski agenti osujetili 60 terorističkih napada

Izvor: Beta, 20.Dec.2017, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Ruski agenti osujetili 60 terorističkih napada

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da su pripadnici ruskih agencija za bezbednost osujetili 60 terorističkih napada tokom ove godine.Putin je povodom nacionalnog dana zaposlenih u službama državne bezbednosti rekao da će Rusija nastaviti da radi na "uništavanju žarišta medjunarodnog terorizma" posle  kampanje sprovedene u Siriji.Kremlj je pre tri dana saopštio da je Putin pozvao predsednika SAD Donalda Trampa da bi mu zahvalio zbog dojave američke Centralne obaveštajne agencije (CIA), zahvaljujući kojoj je sprečena serija bombaških napada u Sankt Peterburgu.Putin je danas rekao da je neophodno "sprečiti akcije stranih špijuna kao i pokušaje mešanja u ruska unutrašnja politička pitanja".
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Sirija,   CIA

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski agenti sprečili 60 terorističkih napada ove godine

Izvor: N1 televizija, 20.Dec.2017

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da su pripadnici ruskih agencija za bezbednost osujetili 60 terorističkih napada tokom ove godine...Putin je povodom nacionalnog dana zaposlenih u službama državne bezbednosti rekao da će Rusija nastaviti da radi na "uništavanju žarišta međunarodnog...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.