Putin: Kompanija mora da sanira štetu od izlivanja nafte

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2020, 18:08

Putin: Kompanija mora da sanira štetu od izlivanja nafte

"Kompanija "Norilsk Nikel" mora u potpunosti da sanira štetu nastalu nakon izlivanja naftnih derivata u Krasnojarskom regionu", izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin u video obraćanju učesnicima sastanka na kojem je dogovoreno kako će se sanirati šteta, izvestio je TAS.

"Jasno je da su posledice ovog incidenta veoma ozbiljne po životnu sredinu i vodeni svet. Ogromno vreme je potrebno da se zaleči povređena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << priroda, a zaposlenici kompanije Norilsk Nikel obavezni su da prionu na posao dok ga ne završe, dok ne uklone sve posledice koje je izazvalo izlivanje naftnih derivata", poručio je predsednik Rusije.

"Važno je da se iz svega izvuku pouke", apelovao je Putin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.