Peskov: Putin u odličnom stanju, pomogla i vakcinacija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2021, 13:15

Peskov: Putin u odličnom stanju, pomogla i vakcinacija

Predsednik Rusije Vladimir Putin je u odličnom fizičkom stanju, a vakcinacija je pomogla da on održi to stanje, rekao je danas njegov portparol Dmitri Peskov.

"Samo ću reći da je predsednik u odličnom stanju i vakcinacija mu je pomogla da ga održi takvim. To je sve što ću vam reći", poručio je Peskov novinarima.

Nije ulazio u detalje o tome da li je Putin prošle jeseni dobio vakcinu protiv gripa.

"Slušajte, samo me pitate za predsednikovu medicinsku istoriju!" - ogorčen je Peskov podsećajući da on nije lekar šefa države.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Peskov: Putin u odličnom stanju, pomogla i vakcinacija

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2021

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin je u odličnom fizičkom stanju, a vakcinacija je pomogla da on održi to stanje, rekao je danas njegov portparol Dmitri Peskov.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.