Peskov: Bez prevelikih očekivanja od sastanka Putina i Bajdena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2021, 14:00

Peskov: Bez prevelikih očekivanja od sastanka Putina i Bajdena

"Moskva ne očekuje da na predstojećem samitu predsednika Vladimira Putina i Džo Bajdena dođe do formalnog resetovanja rusko-američkih veza", saopšteno je danas iz Kremlja.

Portparol ruskog predsednika Putina Dmitrij Peskov rekao je danas da ne treba gajiti "prevelika očekivanja" od samita Putina i Bajdena 16. juna u Ženevi, ali je naglasio da je i taj sastanak, sam po sebi, veoma važan.

"Malo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je verovatno da već na prvom sastanku strane pronađu zajednički stav o pitanjima koja izazivaju nesuglasice, rekao je Peskov, prenosi TASS.

Kako je dodao, konkretna lokacija na kojoj će se održati prvi susret Putina i Bajdena tek treba da bude određena. Teme sastanka biće strateška stabilnost i kontrola naoružanja.

Uskoro bi predstavnici ministarstva spoljnih poslova dve zemlje trebalo da održe konsultacije o predstojećem samitu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.