PUTIN PORUČIO: Amerikanci, samo vas gledamo

Izvor: Telegraf.rs, 17.Sep.2016, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTIN PORUČIO: Amerikanci, samo vas gledamo

Tokom konferencije za novinare u Biškeku u Kirgistanu, ruski predsednik Vladimir Putin odgovarao je na pitanja vezana za predizbornu kampanju u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ruski lider je izjavio da Moskva pažljivo prati dešavanja u Americi u okviru izborne kampanje.

- Mi podržavamo svaku osobu u bilo kojoj zemlji koja želi da gradi sa nama dobrosusedske i partnerske odnose - poručio je ruski predsednik.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
- Mi pažljivo pratimo šta se dešava u SAD - u i sa simpatijama se odnosimo prema onima koji javno govore o potrebi za gradnjom odnosa sa Rusijom na ravnopravnoj osnovi - rekao je on.

Printskrin: RT

Putin dodaje da njegova zemlja ne vidi pokušaje da se stvori slika zlog carstva protiv Rusije. Smatra da je ovo pokušaj da se manipuliše javnim mnjenjem.

On je tokom svoje radne posete Biškeku govorio i o saradnji sa Sjedinjenim Američkim Državama po pitanju Sirije.

- SAD imaju poteškoće, jer deo opozicije ne mogu da podele od  polukriminalnih struktura. Rusija ispunjava sve svoje obaveze kada je u pitanju Sirija. Postigli smo dogovor sa predsednikom Bašarom al Asadom i sirijskom vladom. Takođe možemo da vidimo da i sirijska vojska ispunjava ove dogovore - zaključuje Putin.

(Telegraf.rs/Izvor: Vesti-online.com)


Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUTIN RAZJASNIO AMERIKANCIMA : Podržavamo predsedičkog kandidata koji želi dobre odnose sa Rusijom

Izvor: Kurir, 17.Sep.2016

..."Pažljivo pratimo situaciju i šta se dešava u SAD Naravno da imamo simpatije prema onima koji javno kažu da je neophodno izgraditi odnose s Rusijom na osnovu jednakosti", rekao je Putin, prenela je ruska televizija.."Podržavamo svaku osobu u bilo kojoj zemlji koja želi dobre odnose i partnerstvo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.