Niko ne može da uspori razvoj Rusije — Putin

Izvor: Vostok.rs, 07.Dec.2023, 22:36

Niko ne može da uspori razvoj Rusije — Putin

Niko ne može da zaustavi ili uspori razvoj Rusije, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin na VTB investicionom forumu „Rusija zove!“
„Siguran sam da nas niko ne može zaustaviti niti usporiti naš razvoj“, izjavio je on. Prema Putinovim rečima, Rusija treba da kreira obrazovne, naučne i investicione platforme u okviru BRIKS-a, sarađujući pre svega u oblasti obrazovanja. „Ne treba da razmišljamo o tim ograničenjima, moramo gledati napred, ići napred, i delovati na širokom frontu, pre svega, u oblasti obrazovanja, koje postaje suštinski faktor u samom ekonomskom rastu. To moramo učiniti sa onima koji to žele da rade na moderan i civilizovan način“, izjavio je on. Putin je dodao da će Rusija nastaviti, između ostalog, saradnju u ovoj oblasti sa Kinom, sa kojom ima „veoma dobre odnose poverenja“.     Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu.
Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti
Izvor: TASS (ž)

Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.