NAROD MU VERUJE: Čak 87 odsto Rusa podržava Putina

Izvor: Press, 07.Avg.2014, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAROD MU VERUJE: Čak 87 odsto Rusa podržava Putina

Popularnost predsednika Rusije Vladimira Putina u domovini veća je nego u bilo kom trenutku u poslednjih šest godina, budući da je 87 odsto anketiranih u najnovijem ispitivanju javnog mnjenja reklo da podržava njegovu politiku.

Putina u ovom trenutku podržava samo jedan odsto manje Rusa nego u avgustu 2008. godine kada je njegova popularnost bila najveća.

Tada je Rusija vodila kratkotrajni rat sa Gruzijom.


Istraživanje je sproveo nezavisni istraživački >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << centar Levada početkom avgusta, navodi AFP.

Da zemlja "ide u pravom smeru" smatra 66 odsto Rusa, a samo 19 odsto da je na pogrešnom putu.

Putinova popularnost početkom 2014, nakon što je Rusija u martu izvršila aneksiju Krima, bila je 65 odsto.

Međutim njegov pozitivan imidž u domovini znatno se razlikuje od mišljenja koje o ruskom predsedniku imaju ljudi u drugim zemljama.

Rezultati ankete koju je prošlog meseca sproveo Pju riserč pokazali su da Evropljani i Amerikanci imaju negativnije mišljenje o Putinu nego prošle godine.

Negativno mišljenje o politici Moskve ima čak 29 odsto Amerikanaca više nego što ga je imalo prošle godine.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Putina podržava 87 odsto Rusa!

Izvor: BKTV News, 07.Avg.2014

Putina u ovom trenutku podržava samo jedan odsto manje Rusa nego u avgustu 2008. godine kada je njegova popularnost bila najveća. Tada je Rusija vodila kratkotrajni rat sa Gruzijom...Popularnost predsednika Rusije Vladimira Putina u domovini veća je nego u bilo kom trenutku u poslednjih šest godina,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.