Kako se pravi automobil predsednika Rusije

Izvor: Vostok.rs, 23.Jan.2019, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se pravi automobil predsednika Rusije

Ministarstvo industrije i trgovine Ruske Federacije pokazalo je proces stvaranja automobila "Aurus".  Video snimak prikazuje skice budućeg automobila, njegovo kompjutersko modeliranje, postavljanje kontrolnih sistema, montažu, testove sudara, kao i rad na unutrašnjosti automobila.

"Aurus" automobili su porodica luksuznih automobila na jednoj modularnoj platformi. Dizajniran je za visoke državnike Ruske Federacije. Jedan od takvih automobila - Senat - od prošle godine koristi predsednik Vladimir Putin. Po prvi put, predsednik Putin se je vozio u automobilu izvan teritorije Kremlja na putu do ceremonije njegove inauguracije. Takođe, predsednik Putin je u Beogradu svojim automobilom provozao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Kako je stvorena nova ruska predsednička limuzina Aurus

Izvor: AutoBlog, 23.Jan.2019

Proces stvaranja predsedničke limuzine Aurus najzad je predstavljen javnosti. Rusko Ministarstvo industrije i trgovine objavilo je snimak na kojem se mogu videti sve faze rada na automobilu: od izrade skica do puštanja u proizvodnju i postavljanja znaka brenda Aurus na haubi. Video-snimak pod nazivom...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.