Glavno pitanje Južni tok

Izvor: Danas, 22.Mar.2011, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavno pitanje Južni tok

Malo je verovatno da će današnjih nekoliko sati razgovora s ruskim premijerom Vladimirom Putinom doprineti da se reši veliki broj ekonomskih pitanja koja su interesantna za obe strane, ali sudeći prema dokumentima koji su pripremljeni za ovaj susret, najvažnije teme, a to su energetika i trgovina, biće na stolu, kao i glavno pitanje - izgradnja Južnog toka. Kako je najavljeno, iz susreta bi trebalo da proizađu i četiri sporazuma, od kojih će, sa srpske strane, na tri potpis staviti premijer Mirko Cvetković, a na jedan gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Putin stiže, ključna tema ekonomija

Izvor: B92, 23.Mar.2011, 04:45

Beograd -- Malo je verovatno da će današnjih nekoliko sati razgovora s ruskim premijerom Vladimirom Putinom doprineti da se reši veliki broj ekonomskih pitanja...Sudeći prema dokumentima koji su pripremljeni za ovaj susret, najvažnije teme, a to su energetika i trgovina, biće na stolu, kao i glavno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.