Erdogan: Posle razgovora sa Putinom dalji neophodni koraci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan: Posle razgovora sa Putinom dalji neophodni koraci

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da će Ankara preduzetni dalje neophodne korake, nakon njegovog sastanka sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom zakazanog za sutra.

Razmotriću proces sa Putinom i nakon toga preduzećemo neophodne korake", rekao je Erdogan na forumu u Istanbulu, ne iznoseći više detalja, prenosi Rojters.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Turski predsednik razgovaraće sa Putinom sutra, na dan kada ističe petodnevno primirje na severu Sirije, dogovoreno sa američkom administracijom, kako bi se tamošnji Kurdi povukli 32 kilometra od granice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ERDOGAN NAJAVIO DAN D ZA SIRIJU: Posle razgovora sa Putinom dalji neophodni koraci

Izvor: Kurir, 21.Okt.2019

ISTANBUL - Turski pedsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da će Ankara preduzetni dalje neophodne korake u Siriji posle njegovog sastanka sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, zakazanog za sutra.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.