Blater zahvalan Putinu: Učinili ste nas srećnim!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2015, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blater zahvalan Putinu: Učinili ste nas srećnim!

"Danas je specijalan dan za milione navijača ove igre širom sveta. Rekli smo 'da' Rusiji i pružili joj našu podršku, ruski narod može da bude ponosan na Putina", rekao je odlazeći čelnik svetskog fudbala početku žreba kvalifikacija za Svetsko prvenstvo

Još uvek aktuelni predsednik FIFA Sep Blater i predsednik Rusije Vladimir Putin otvorili su danas u Sankt Peterburgu žreb kvalifikacija za plaman na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Odlazeći čelnik svetske fudbalske federacije zahvalio se ruskim domaćinima na velikodušnom dočeku.

"Hvala vam predsedniče Putin, učinili ste da se budemo srećni i da se osećamo udobno. Danas je specijalan dan za milione navijača ove igre širom sveta. Rekli smo 'da' Rusiji i pružili joj našu podršku, ruski narod može da bude ponosan na Putina", rekao je Blater i nazvao Sankt Peterburg "biserom Baltika".

Govor predsednika Rusije bio je prilično kratak. Putin je jasno poručio da će on i njegova zemlja učiniti sve da svi učesnici 2018. godine osećaju kao kod kuće, a takođe se osvrnuo i na kontorverze oko FIFA i optužbe za korupciju.

"Mi vidimo šta se dešava oko fudbala, znamo kako se osećate zbog toga. Zahvaljujemo vam se što ste uspeli da se koncetrišete i usmerite svoju pažnju na fudbal, uprkos svemu tome", rekao je Putin.

Svetsko prvenstvo u Rusiji biće održano od 14. juna do 15. jula 2018. godine.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Blater i Putin pozdravljeni velikim aplauzom na žrebu za Mundijal

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jul.2015

Predsednik Rusije Vladimir Putin i odlazeći prvi čovek Svetske fudbalske federacije (Fifa) Sep Blater pozdravljeni su danas velikim aplauzuom na početku ceremonije žreba kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, iako Fifu potresa korupcijski skandal...Blater, koji se inače prvi put od kada je Fifu pogodio...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.