Berluskoni krenuo kod Putina na rođendan

Izvor: B92, 06.Okt.2018, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni krenuo kod Putina na rođendan

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je da je avionom krenuo u Rusiju da proslavi rođendan ruskog predsednika Vladimira Putina.

"Letim avionom na rođendan mog prijatelja Vladimira Putina. Koristim mogućnost da razgovaramo o najvažnijim međunarodnim problemima", napisao je Berluskoni na svom Tviteru.

Ove nedelje italijanski mediji su objavili da Berluskoni namerava da poseti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Putina na rođendan po cenu da propusti program svoje partije "Napred, Italijo" koji se održava u Milanu ovog vikenda.

Prošle godine Berluskoni je takođe prisustvovao obeležavanju rođendana ruskog lidera u Sočiju i poklonio mu ogroman pokrivač na kojem je prikazano rukovanje dvojice političara sa znamenitostima Rusije i Italije u pozadini.

Putinu je rođendan sutra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.