Baka Mara (99): Došla sam da vidim Putina pa da umrem

Izvor: BKTV News, 17.Okt.2014, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka Mara (99): Došla sam da vidim Putina pa da umrem

Dolazak ruskog predsednika Vladimira Putina u Beograd izazvao je ogromno interesovanje celokupne srpske javnosti a među okupljenim građanima koji su gledali vojnu paradu kojoj je prisustvovao i ruski lider bilo je svih generacija, od sedam do stosedam.

Ipak, možda i najstariji gledalac parade bila je juče baka Mara Rospić iz Šapca, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u martu sledeće godine puni ravno sto godina i koju su dvojica praunuka dovela u Beograd da uživo vidi Putina!
-Baka mnogo voli Putina, drži njegove slike u kući i stalno govori da Srbe samo Rusija i on mogu da spasu. Već nas mesec dana moli da je dovedemo u Beograd da vidi paradu i ruskog predsednika. Ona je veoma stara ali je vitalna i uspela je da stoji dva staa koliko je trajala parada. Bila je presrećna što je videla Putina a pred polazak nam je rekla „Deco, da vidim Putina pa mogu mirno da umrem“! Nadam se da će baka ipak poživeti još, jer njen vedar duh to zaslužuje, rekao je za Pravdu baka Marin praunuk Uroš dok baka nije želela da daje izjavu za medije.
Kako je rekla, nije ni glumica, ni pevačica pa „da priča za novine“…
Izvor: Pravda
The post Baka Mara (99): Došla sam da vidim Putina pa da umrem appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.