Američki senator: Putinu se ne može verovati

Izvor: B92, 09.Jul.2018, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki senator: Putinu se ne može verovati

Vašington -- Američki senator, republikanac Džon Kenedi, koji se upravo vratio iz posete kongresmena SAD Rusiji, tvrdi da se Vladimiru Putinu "ne može verovati".

On rusku vladu upoređuje sa "mafijom".

Kenedi, senator iz Luizijane, koji je prošle nedelje sa drugim senatorima boravio u poseti Rusiji gde se "iz prve ruke" upoznao sa ruskom ekonomijom i sastao sa vladinim zvaničnicima, kaže da su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sastanci povremeno postajali "neprijatni", prenosi danas AP.

Ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova američki senator je opisao kao "siledžiju", navodeći da u Rusiji nema političke filozofije, već samo "filozofije novca i moći".

Kenedi je rekao da nema problem s tim da se američki predsednik Donald Tramp privatno sastane s Putinom, ali, kaže, ne očekuje diplomatski pomak na samitu koji je planiran za 16. jul.

"Putinu se ne može verovati", tvrdi američki senator.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Američki senator: Putinu se ne može verovati

Izvor: Blic, 10.Jul.2018, 00:22

Američki senator, republikanac Džon Kenedi, koji se upravo vratio iz posete kongresmena SAD Rusiji, tvrdi da se ruskom predsedniku Vladimiru Putinu "ne može verovati", a rusku vladu upoređuje sa "mafijom".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.