Ana-Marija:’Vlado, prekini više, čoveče!’

Izvor: Tracara.com, 26.Apr.2015, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana-Marija:’Vlado, prekini više, čoveče!’

Rat se nastavlja! (foto: Kurir) Nakon što je njen bivši suprug, voditelj Vladimir Stanojević, koji ju je prebio početkom godine, najavio da će je tužiti za uvredu časti, fitnes instruktorka, Ana-Marija Žujović, rešila je da se obračuna sa njim putem svog Twitter naloga. “Muka mi je više od tebe. Prekini više coveče! Bljuc bljuc”, poručila je Ana-Marija Vladi, dan nakon što je objavio da će uložiti kontratužbu. Izgleda da se drama između nekada skladnog para ne završava, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << iako svako nastavio sa svojim životom. Dok se Ana-Marija vratila svojim takmičenjima, Vlada je uplovio u novu romansu sa Helenom Topalović, maloletnom ćerkom pevača Milana Topalovića – Topalka.
Pogledaj vesti o: Vlada Stanojević,   Twiter

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ana Marija Žujović odgovorila Vladi Stanojeviću: Muka mi je više od tebe! FOTO

Izvor: Svet plus, 26.Apr.2015

Strasti između Ana Marije Žujović i Vlade Stanojevića se ne smiruju. Nakon što je poznati voditelj otkrio da je uložio kontratužbu, fitnes instruktorka mu je putem društvene mreže Tviter poručila da joj je muka od njega...Iako će se Vlada Stanojević i Ana Marija Žujović uskoro sresti na...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.