TO VIŠE NE ŽELIM DA VIDIM! Ovim rečima je Klop ISKRTIKOVAO svemogućeg Salaha (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2018, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TO VIŠE NE ŽELIM DA VIDIM! Ovim rečima je Klop ISKRTIKOVAO svemogućeg Salaha (VIDEO)

Nemac nezadovoljan potezom svog najboljeg igrača.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop kritikovao je simuliranje svog najboljeg igrača u ovoj sezoni Mohameda Salaha kada je egipatski fudbaler pokušao da iscenira prekršaj na jučerašnjoj utakmici koju je njegova ekipa igrala protiv Čelsija.

KRUNA KARIJERE: Mažić sudi FINALE Lige šampiona! (FOTO)

Jurgen Klopp rebukes Mohamed Salah for diving as Liverpool fail to secure a Champions League spot >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << at Chelsea.

Full story: https://t.co/lNPFjO9Bds pic.twitter.com/0VSXyGucrm

— Sky Sports PL (@SkySportsPL) May 7, 2018

Liverpul je juče bio poražen na ,,Stamford bridžu” od Čelsija sa 1:0, ali Klop nije bio previše opterećen tim rezultatom. Više mu je zasmetalo to što je Salah pao ,,kao pokošen” kada je bio u bliskom kontaktu sa defanzivcem Čelsija Gerijem Kejhilom u prvom poluvremenu utakmice zbog čega je kažnjen žutim kartonom.

PANIKA U MADRIDU: Zna se da li će Ronaldo biti spreman za finale Lige šampiona! (FOTO)

Let's not be hasty judging @MoSalah

Maybe he felt a touch & decided to claim it 🙃 pic.twitter.com/BMKwklcQ6y

— Richard Cracknell (@MrCracknell) May 7, 2018

 – To je bilo simuliranje ili je Salah čekao kontakt. Nisam siguran. To ne želim da vidim, to nije što on želi da uradi. Desilo se - rekao je Jirgen Klop nakon meča.

Salah nije bio uspešan protiv Čelsija, kao što je to činio gotovo svaki put ove sezone. Postigao je 31 gol u Premijer ligi ove sezone i još jedan mu nedostaje da postane prvi fudbaler u istoriji takmičenja koji je, otakako se igra u formatu sa 20 klubova, postigao više od 31 gola.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.