Nezapamćeno, Srbin iz Olimpijakosa bez američke vize!

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2019, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezapamćeno, Srbin iz Olimpijakosa bez američke vize!

Mladi reprezentativac Srbije neće ići u Ameriku jer mu je odbijena viza.

Aleksej Pokuševski neće imati priliku da ide u Sjedinjene Američke Države gde je trebalo ovog vikenda da uči od najvećih zvezda NBA lige.

Kamp "košarka bez granica" koji organizuju FIBA i NBA liga održaće se u Šarlotu ovog vikenda, a na njemu je trebalo da učestvuje Aleksej Pokuševski, mladi košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Olimpijakosa.

Ipak, to se neće desiti jer nije dobio vizu, administracija u ambasadi Amerike nije dozvolila ovom momku da putuje.

Inače, treneri na ovom kampu su aktivni igrači NBA lige, među kojima su Nemanja Bjelica, Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović.
Pogledaj vesti o: NBA,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jokić: Važno je da se zabavimo (i pobedimo)

Izvor: VOA, 16.Feb.2019, 00:17

U Šarlotu u Severnoj Karolini u petak počinje 68. NBA Ol-star vikend, a u centralnoj utakmici igraće zvezda Denver Nagetsa - Nikola Jokić. O svom debiju na Ol-staru i učešću u kampu "Košarka bez graniuca" govorio je za Glas Amerike.

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.