Nagradna igra za korisnike hipo viza kartica

Izvor: Capital.ba, 04.Jan.2016, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagradna igra za korisnike hipo viza kartica

BANJALUKA, Hipo Alpe Adria banka Banjaluka organizovala je nagradnu igru „Nagrade za pet“ za klijente korisnike hipo viza klasik i revolving kartica, a prva nagrada je smart televizor sa bežičnim upravljačem i stereo slušalicama, čija je vrijednost do 2.450 KM. Druga nagrada je laptop i torba za laptop u vrijednosti do 1.750 KM, treća nagrada je epl ajpod, čija je vrijednost do 1.000 KM i četvrta nagrada je soni plej stejšn u vrijednosti do 800 KM, saopšteno je iz ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << banke. Direktor marketinga i korporativnih komunikacija Hipo Alpe Adria banke Marija Panić rekla je da je cilj nagradne igre povećanje broja transakcija kreditnim karticama. „Ovo je prilika da se uz bogat nagradni fond zahvalimo klijentima, korisnicima naših kartica, za veliko povjerenje“, navela je Panićeva. Nagradna igra počela je 1. januara i trajaće do 30. januara, a nagradno izvlačenje biće održano 15. februara u sjedištu ove banke u Banjaluci, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Vize,   Apple

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Hypo banka organizuje nagradnu igru: Fond vrijedan šest hiljada KM

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jan.2016

BANJALUKA – Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka organizuje drugu nagradnu igru, krovnog naziva "Nagrade za pet", za svoje klijente korisnike Hypo Visa Classic i Hypo Visa Revolving kartica. Pravo učestvovanja imaju novi i postojeći korisnici Hypo Visa Classic i Hypo Visa Revolving kartica koji u...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.