Mađarska podržala viznu liberalizaciju Kosova

Izvor: Mondo, 30.Okt.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađarska podržala viznu liberalizaciju Kosova

Mađarska je danas podržala viznu liberalizaciju za Kosovo.

Foto: MONDO, Mario Milojević

Vizna liberalizacija bi, kako je rekao mađarski ministar unutrašnjih poslova Šandor Pinter, bila "dobra ne samo za Kosovo, nego za region i šire", prenela je RTK 2.

Pinter je u Budimpešti rekao kosovskoj ministarki za evropske integracije Durati Hodži da će imati podršku Mađarske u tom pravcu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Mađarska podržava viznu liberalizaciju za Kosovo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2018

Mađarska je danas podržala viznu liberalizaciju za Kosovo koja bi, kako je rekao mađarski ministar unutrašnjih poslova Šandor Pinter, bila "dobra ne samo za Kosovo, nego za region i šire", prenela je RTK 2...Pinter je u Budimpešti, kako se navodi, rekao kosovskoj ministarki za evropske integracije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.