Erdogan: Vizna liberalizacija, pa readmisija migranata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2016, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan: Vizna liberalizacija, pa readmisija migranata

Turska neće preduzimati dalje korake u cilju primene sporazuma sa EU o readmisiji migranata sve dok ne bude napretka po pitanju vizne liberalizacije za turske građane, rekao je danas predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan.

Govoreći na Humanitarnom samitu koji se održava u Istanbulu, Erdogan je još rekao da finansijska sredstva koja je EU obećala u okviru sporazuma još nisu puštena, prenosi Rojters.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ERDOGAN UCENIO EVROPU: Prvo vi nama viznu liberalizaciju, pa mi vama readmisiju migranata

Izvor: Kurir, 24.Maj.2016

...On je upozorio da će turski parlament blokirati zakone povezane sa tim sporazumom ako građanima Turske ne bude garantovano putovanje bez viza.."Ako se to neće dogoditi nikakva odluka ili zakon u okviru sporazuma o readmisiji neće izaći iz turskog parlamenta", rekao je Erdogan..Govoreći na Humanitarnom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.