Ambasada SAD ponovo obrađuje zahteve za vize

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2021, 06:54

Ambasada SAD ponovo obrađuje zahteve za vize

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu počela je da obrađuje zahteve za vize, među kojima su i turističke, objavljeno je na sajtu Ambasade.

U saopštenju se navodi da Ambasada SAD u Beogradu obrađuje zahteve za neuseljeničke vize isključivo za državljane Srbije ili osobe koje imaju stalni boravak u Srbiji, dok će termini koje zakažu strani državljani bez stalnog boravka u Srbiji biti automatski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << otkazani.

Napominje se da je dostupnost slobodnih termina za turistička i poslovna putovanja veoma ograničena i da useljeničke i vereničke vize imaju prioritet, dok se ostali termini dele po principu prioriteta.

Ambasada navodi i da se zahtevi za useljeničke vize obrađuju isključivo za državljane Srbije i državljane Crne Gore, ili osobe sa stalnim boravkom u Srbiji ili Crnoj Gori.

SAD su u martu prošle godine zbog pandemije korona virusa obustavile izdavanje viza u svim zemljama sveta, osim za hitne slučajeve.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dobra vest za srpske građane: Ambasada SAD ponovo obrađuje zahteve za vize

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021

Ambasada SAD obrađuje ponovo sve vize, uključujući i turističke.. Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu počela je da obrađuje zahteve za vize, među kojima su i turističke, objavljeno je na sajtu Ambasade...U saopštenju se navodi da Ambasada SAD u Beogradu obrađuje zahteve za neuseljeničke...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.