Viktor eliminisan u drugom kolu

Izvor: B92, 11.Jan.2012, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor eliminisan u drugom kolu

Viktor Troicki eliminisan je sa turnira u Sidneju. Bolji od njega u drugom kolu bio je Rus Aleksandar Bogomolov junior sa 7:6(5) i 6:4.

U prilično izjednačenom meču, koji je trajao 103 minuta, presudio je "brejk" više za Rusa, koji je tri puta oduzimao servis našem teniseru.

I pored prilično lošeg prvog servisa od samo 63 odsto, Troicki je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čak devet as udaraca, dok Rus nije ostvario ni jedan. Bogomolov je imao čak 14 prilika za "brejk", iskoristio tri, dok je Troicki dva puta bio uspešan, i to u prvom setu.

Obojica su odservirala po tri duple servis greške. Bio je ovo njihov treći duel i prva pobeda Bogomolova.

Bogomolov će u trećem kolu igrati sa Francuzom Benetoom, koji je sa 6:3 i 6:4 izbacio četvrtog nosioca Felisijana Lopesa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.