Troickom prijaju Francuzi, sledeći je Conga!

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2019, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troickom prijaju Francuzi, sledeći je Conga!

Odlična partija srpskog tenisera.

Veteran Viktor Troicki i dalje ima visoke ciljeve.

Danas je srpski teniser uspeo da savlada Nikolasa Maua rezultatom 7:6 (8:6) i 6:2 za sat i 24 minuta igre u okviru prvog kola turnira u Bordou.

Naredni protivnik srpskom teniseru biće poznati Žo Vilfred Conga koji je bio slobodan u prvom kolu.

Troicki je trenutno 240. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << teniser na svetu, ukoliko ne savlada Congu najverovatnije ga očekuje novi pad na ATP listi, ali bi dobrim rezultatom na ovom turniru u Bordou koji podrazumeva makar četvrtfinale mogao do napretka.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Troicki se na meču u Bordou požalio sudiji na miris trave iz gledališta (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 29.Apr.2019

U prvom kolu na čelindžeru na šljaci u francuskom gradu naš teniser (240. na svetskoj listi) savladao domaćeg igrača Nikolu Maija (249) sa 7:6 (8:6), 6:2 i igraće dalje protiv njegovog zemljaka Žoa Vilfrida Conge (101), koji je kao treći nosialc bio slobodan na početku...Troicki(ATPChallenger...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.