Troicki u drugom kolu dublova

Izvor: B92, Beta, 11.Maj.2010, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki u drugom kolu dublova

Srpski teniser Viktor Troicki i Marsel Granoljers iz Španije uspešno su startovali u konkurenciji dublova na Mastersu u Madridu.

Srpsko-španska kombinacija je u prvom kolu turnira u glavnom gradu Španije slavila protiv kolu Austrijanca Jirgena Melcera i Endija Rodika iz Sjedinjenih Drćava sa 2:1, po setovima 6:2, 3:6, 12:10.

Naredni protivnici Troickog i Granoljersa biće četvrti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nosioci Mastersa u Madridu Južnoafrikanac Vesli Mudi i Dik Norman iz Belgije, koji su bili slobodni u prvom kolu.

Samo dan posle odličnog starta u dublu Troicki je u ponedeljak poražen u singlu od Španca Nikolasa Almagra sa 6:1, 7:6.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Troicki i Granoljers u drugom kolu dublova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2010, 00:11

MADRID - Srpski teniser Viktor Troicki i Španac Marsel Granoljers uspešno su startovali u konkurenciji dublova na turniru masters serije u Madridu savladavši večeras u prvom kolu Austrijanca Jirgena Melcera i Amerikanca Endija Rodika sa 2:1 u setovima - 6:2, 3:6, 12:10...Naredni protivnici Troickog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.